tisdag 4 september 2018

JATP (jazz At The Philharmonic) 1967


Hittade på Facebook en fin länk till YouTube

söndag 2 september 2018

LYCKAT (?) BOTTENREKORDFÖRSÖK AV ERSTA HEMTJÄNST SÖNDAGEN DEN 2 SEPTEMBER

Sedan Vårdstyrkans hemtjänst legat säkert på bottenplatsen under lång tid gjorde Ersta hemtjänst söndagen den 2 september ett försök att komma under.
Vårdstyrkans hemtjänst  har sedan länge haft en söker bottennotering genom att egentligen ingenting fungerade riktigt som det skulle och man var tvungen att ringa och klaga på något praktiskt taget varje dag. Allra värst var det på helgerna då det nästan aldrig gick att få tag i någon ansvarig att klaga hos heller. Fel i matleveransen skyllde dom alltid på restaurangen, som sedan i sin tur sade att det dom sagt från hemtjänsten var "ren och skär lögn"..
Men söndags gjorde Ersta hemtjänst alltså"ett försök" med att "underträffa" Vårdstyrkan.
1, Till att börja med kom det ingen för att hjälpa till med stödstrumporna (och påminna om tabletterna), vilket dom ska göra vid 8-tiden. Jag lyckades till slut sätta på dem själv och 09.45 ringde jag och avbeställde besöket. Jag råkade få tag i just den som skulle ha kommit, vilken är samma som ska leverera lunchen vid 12-tiden. Jag sade att det var viktigt att hon kom ungefär i tid för att jag sedan skulle åka och hälsa på i Fresta.
2. Efter två samtal då lunchen inte syntes till kom den äntligen kl 12.55. Men det var ingen dessert med och jag sade då till att hon borde komma med den eftersom den ingick i måltiden och jag betalade för den.  Någon dessert kom dock aldrig.
3.Sedan på kvällen kom det överhuvdtaget aldrig någon hjälp för strumporna  (och påminnelse om tabletterma)

På måndagen efter fick jag sedan höra att dom dagen innan haft "stora problem" eftersom fyra
 av dom anställda inte kommit till jobbet "utan angiven orsak",

P.S.
Då dom kanske inte var säkra på att rekordförsöket lyckats gjordes ett "kompletterande försök" tisdagen den 4/9 då det på kvällen inte kom någon för att hjälpa till med strumporna (och påminna om tabletterna).. När en av dem som verkligen sköter sig sedan kom på onsdag morgon och fick höra detta blev hon extremt upprörd beroende på att dom tydligen haft full personalstyrka dagen innan.