tisdag 25 oktober 2016

GALAXY S3 räddad från "drunkning".



"Elände" finns det ju mycket av i världen. Därför tycker jag det är viktigt att berätta om det någon enstaka gång händer något "bra" också.
Dagen började inte så bra utan när jag tvättade mig föll min Galaxy S3 plötsligt med i handfatet och "lekte ubåt" en stund innan jag fick upp den
Den var dock därefter inte helt "död" utan efter avtorkning och blåsning med hårtorken startade den i alla fall - med bara startsekvensen och sedan omstart igen.
När jag var hos Bilia och fick vinterhjulen påsatta hade jag därför tillfälle att fundera över hur en ny mobil skulle finansieras.
Väl hemma igen tänkte jag att det fanns "allt att vinna och inget att förlora" på att plocka sönder den som jag såg att montören gjorde när han fixade mikrofonen.
Vilket jag alltså gjorde samt blåste inuti med hårtorken länge och väl.
Det var inte lätt att få dit de små skruvarna vid ihopmonteringen och spänningen var "olidlig" när jag sedan tryckte på startknappen, Startsekvensen började, precis som förut, MEN SÅ BLEV SKÄRMEN BLÅ OCH ALLA IKONERNA PÅ STARTSIDAN KOM UPP! Och nu fungerar den precis som före "badet"!

Ann-Catherine svarade på Hangouts:

Bra jobbat! Även om rekommendationen är att om det blir fler bad att stoppa alltihop i torrt ris. Hoppas du aldrig behöver det!!! Hände mig i Nerja fast i havet. En våg slog över mig och fickan där den låg. Monterade isär och lade i ris under natten.
Anci • 55 minuter

lördag 8 oktober 2016

Läste om TANG XIANZU, "PIONPAVILJONGEN" i SvD sant om KUNQU-OPERA


 TANG XIANZU och "PIONPAVILJONGEN"
På sidan 42.
http://www.svd.se/dramatikern-som-fick-hela-kina-att-dromma

PIONPAVILJONGEN

https://www.youtube.com/watch?v=m-dMCeufGPo